Jämtlands meny
♦ Gratinerad getostrulle från Skärvången med hjortronvinegrätt
♦ Carpaccio på renfilé från Funäsdalen
♦ Fjällrödingtournedos med vit portvinsås och lingonaladåb
♦ Lingonparfait med lingon-cognagsås och mandelflarn

Viltmeny
♦ Råbiff på gravad ripa med löjrom och havtornsvinägrett
♦ Helstekt enbärsmarinerad jämtländsk älgentrecote med kantarellsky, rökt potatiscreme, kryddbakad smålök
♦ Utvalda jämtländska ostar med fikonmarmelad och syrligt rågknäcke
♦ Hjortronsoppa med vaniljglass och mandelflarn

Utemeny
TILLAGAS I DET FRIA
♦ Tunnbrödrullar med gravad lax och avokado
♦ Grillspett på reninnerfilé, steklök och karljohansvamp samt basilikaolja med vitlök
♦ Älgfärswok med lingonfraiche
♦ Hjortrontrifle med chokladcreme

R-meny
RÖDING – REN – RIPA
♦ Mandelpotatissoppa med löjrom
♦ Dillgravad röding med sparrispannacotta och körvelcreme
♦ Rencarpaccio på renytterfilé och vodkaglaserade lingon
♦ Cognacsflamberat ripbröst med portvinsås, björnbärskompott och potatisterrin
♦ Vaniljbrulé med ljummen chokladfondant

Temameny
♦ Här erbjuder Johan er det ni önskar. Temamenyer eller bufféer av olika slag med ett innehåll utöver det vanliga.
Exempelvis grillmeny eller Italiensk buffé, allt enligt önskemål.