Meny

Jämtlands meny

♦ Gratinerad getostrulle från Skärvången med hjortronvinegrätt 

♦ Carpaccio på renfilé från Funäsdalen 

♦ Fjällrödingtournedos med vit portvinsås och lingonaladåb 

♦ Lingonparfait med lingon-cognagsås och mandelflarn

Viltmeny

♦ Råbiff på gravad ripa med löjrom och havtornsvinägrett 

♦ Helstekt enbärsmarinerad jämtländsk älgentrecote med kantarellsky, rökt potatiscreme, kryddbakad smålök

♦ Utvalda jämtländska ostar med fikonmarmelad och syrligt rågknäcke 

♦ Hjortronsoppa med vaniljglass och mandelflarn 

Utemeny

TILLAGAS I DET FRIA

♦ Tunnbrödrullar med gravad lax och avokado

♦ Grillspett på reninnerfilé, steklök och karljohansvamp samt basilikaolja med vitlök

♦ Älgfärswok med lingonfraiche 

♦ Hjortrontrifle med chokladcreme

R-meny

RÖDING – REN – RIPA

♦ Mandelpotatissoppa med löjrom 

♦ Dillgravad röding med sparrispannacotta och körvelcreme 

♦ Rencarpaccio på renytterfilé och vodkaglaserade lingon 

♦ Cognacsflamberat ripbröst med portvinsås, björnbärskompott och potatisterrin 

♦ Vaniljbrulé med ljummen chokladfondant 

Temameny

♦ Här erbjuder Johan er det ni önskar. Temamenyer eller bufféer av olika slag med ett innehåll utöver det vanliga.
Exempelvis grillmeny eller Italiensk buffé, allt enligt önskemål.